Tel: 06 4675 2100

Kos Verweij, Coach, Inspiratorkv

 

Ik ben Kos Verweij 50 jaar en woon samen met mijn vrouw en dochter in De Meern. Ik volg sinds een aantal jaren mijn passie en dat is het begeleiden van mensen op weg naar hun passie en daarmee naar een vitale levenswijze. In mijn opinie gaan deze 2 zaken altijd samen: als je doet waar je van houdt, dan ben je blij en stroomt je energie blokkadevrij en dit leidt tot een lekker in je vel gevoel.

 

Naast de reguliere NOBCO en NOLOC gecertificeerde coachopleiding die ik heb gevolgd, heb ik mij ook verdiept in de oosterse wijze van zelfontwikkeling en vitaliteit realiseren. Al snel werd mijn aandacht getrokken door de 5 elementenleer. Deze leefstijl - voedingsadvies, ontspanningsoefeningen, huisinrichting op maat (Feng Shui) en zelfontwikkeling door inzicht in kwaliteiten en leerpunten - spreekt mij aan omdat het een holistische kijk op de mens heeft. Het gaat ervan uit dat op een emotionele disbalans een fysieke reactie volgt en dat vitaliteit en levensvreugde vervolgens afneemt. En het biedt daarnaast praktische oefeningen, tips om de disbalans weer te herstellen. 

 

Naast coach en inspirer ben ik ook spinninginstructeur en bouw ik 5 elementen websites. Ook deze 2 vakgebieden sluiten aan bij mijn passie - het sporten ondersteunt het blokkadevrij zijn, vitaal zijn van het lichaam. De websites die ik maak zorgen ervoor dat mensen en hun passie zichtbaar worden. Een mooie combinatie van dat wat wellicht op het eerste oog uitersten lijken.

 

Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en daarin verschillende (directie, management) functies bekleed. Deze ervaring en kennis gebruik ik nu weer bij loopbaantrajecten, executive coaching en organisatie advies. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden, zie ook mijn CV.

 

Ik ben blij met mijn vak en dit enthousiasme breng ik met me mee in de coachings- en begeleidingssessie.

Tot ziens in De Meern!