Tel: 06 4675 2100

  Methodieken
  Geneeswijze
  Helaas konden wij geen items vinden die aan uw selectie voldoen.
 • De enzymfactor

  De in de VS en Japan zeer gerespecteerde chirurg dr. Shinya reikt de sleutel aan waarmee het lichaam zichzelf kan genezen, de enzymfactor.
  Als we een tekort hebben aan enzymen worden we ziek. Als het tekort wordt aangevuld worden we weer beter.

  Aanrader 4/5

  Vergroot Afbeelding
 • Itjing

  De I Tjing, het Boek der Veranderingen, is een Chinees orakelboek. De basis van de huidige tekst is drie duizend jaar oud. Het orakel kan antwoord geven op alle levensvragen. Het is echter niet te beschouwen als een 'toekomstvoorspeller', het is eerder een goede raadgever.
  Aanrader 4/5

  Vergroot Afbeelding
 • Ja maar

  Ja maar, ja maar en nog eens ja maar. We horen het elke dag zo vaak dat we er gefrustreerd van raken. Ja-maar als levenshouding lijkt dan ook niet erg vruchtbaar. Het is voorzichtig, argwanend en defensief. Het maakt mensen tot buitenstaander van hun eigen leven.

  Aanrader 4/5

  Vergroot Afbeelding
 • Uw Brein als medicijn

  Diep in de hersenen zit een deel dat ons gevoel, humeur, gedrag, onze bloeddruk, ons immuunsysteem, kortom alles wat met ons welbevinden te maken heeft, beheerst: het emotionele brein. Door controle te krijgen over dit deel van de hersenen, is het mogelijk om stoornissen die voortkomen uit stress, angsten of depressie zelf te genezen.

  Aanrader 4/5

  Vergroot Afbeelding